+36 70 409 2934
Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16.

Egészségnapok szervezése

A modern szemléletű egészséges életmódra nevelés, sokrétű szemléletformáló programok kialakításával és megvalósításával működhet a leghatékonyabban. Erre a legjobb alkalom az egészségnap.

Napjainkban egyre több munkáltató fordít lehetőséget munkavállalói egészségére!
 Az egészségnap akkor a legeredményesebb, ha ösztönözi a résztvevőket a helyes táplálkozásra, a mozgásra, a lelki egészségvédelem fontosságára (stresszkezelés módszereinek alkalmazása, hogy legyenek képesek lelki egyensúlyuk megóvására, társas viselkedésük szabályozására, a konfliktusok kezelésére).
Az egészség tudatos megőrzése komplex feladat. Napjainkban egyetértés van abban, hogy az egészség nem pusztán a betegség hiánya, hanem a testi, lelki, szociális jóllét állapota (WHO 1948 alkotmány).
Az egészség hosszú távú megőrzéséhez egészségtudatos magatartás kialakítására van szükség. Egészségtudatosságon azt értjük, amikor az egészségünket hosszútávon befolyásoló döntéseket hozunk.

Az egészségnap fontos célja,  és akkor tud eredményes lenni ha az ismeretszerzés és tapasztalatszerzés különféle kontextusokban jelenik meg az egészség témakörben és a mindennapi élet színtereihez, és problémáihoz kapcsoltan kerül feldolgozásra.
A szűrővizsgálatok mellett olyan programokkal gazdagítjuk a céges programokat melyek kapcsolódnak az egészségmegőrzéshez.

Az Egészségnap szervezésének lépései

Előkészítési szakasz:

  • igényfelmérés
  • a programok részletes kidolgozása ütemterv szerint
  • koordinátorok választása a programok sikeres kivitelezése érdekében
  • forgatókönyv készítése az Egészségnap megvalósításához
  • a rendelkezésre álló anyagi feltételek feladatonkénti elosztása
  • a programokhoz szükséges tárgyi feltételek megteremtése
  • az egészségnap lebonyolítása

Kérjük, keresse kollegáinkat kéréseivel, kérdéseivel az egészségnappal, illetve annak megszervezésével kapcsolatban!

 

Szeretnék ajánlatot kérni egészségnap szervezésre!
Kattintson a gombra:

egészség-
biztosítás

Prima Medica egészségcsoport
Anyajegyszűrő Központ Endokrinközpont Cukorbetegközpont Életmód Orvosi Központ Budai Allergiaközpont Kardioközpont Trombózisközpont Budapesti Fül-orr-gégeközpont Dermatica Budapesti Gyermekgyógyászati Központ Budapesti Tüdőközpont jóAlvás központ Sportorvosi Központ Nőgyógyászati központ Ultrahangközpont Prevenciós szűrőközpont Speedmedical Fájdalomközpont Immun Központ Egészségmagazin Egészségáruda Prima Medica Egészségklaszter