+36 70 409 2934
Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16.

Munkahelyi testedzés szervezése

A mai világban a sok ülő munka miatt egyre több az elhízott mozgás hiányban szenvedő ember. A mozgásszegény életmód bizonyítottan hozzá járul számos betegség kialakulásához, mint a cukorbetegség, gerincbetegségek, szív és érrendszeri problémákat, csontritkulást és magas vérnyomást.

A legtöbb ember munka után fáradtan dől el a kanapén és igen kevesen vannak, akik munka után még átmozgatják testüket. De nem elég eljárni, hanem a megfelelő mozgásfajtákat kell végezni egyénre szabottan ahhoz, hogy elkerülhetőek legyenek a krónikus betegségek kialakulása.

Segítséget nyújtunk a hozzánk fordulóknak abban, hogy miként előzhetik meg a civilizációs betegségek kialakulását a munkahelyükön, ezáltal egy egészséges munkavállalót adva a cégeknek.

Hasznos tippek

Néhány dolog, amire figyelve nagyban hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez:

  • hanyag testtartás okozza a gerinc problémák többségét

  • lábunkat támasszuk fel, hogy csökkentsük a trombózis kialakulásának esélyét
  • óránként mozgassuk át az egész testünk, ezzel javítva a vérkeringést, csökkentve a  szív és érrendszeri problémák kialakulásának lehetőségét

A rendszeres mozgásnak köszönhetően csökken a szervezetben a stress, ami hozzájárul a testi és lelki egészséghez.

Általunk adott segítség

Szeretnénk a cégeknek olyan átfogó ismereteket nyújtani, amivel munkavállalóik életminősége jelentősen javul, már a legkisebb ráfordítás hatására is!

Szeretnék ajánlatot kérni munkahelyi testmozgás szervezésre!
Kattintson a gombra:

egészség-
biztosítás

Prima Medica egészségcsoport
Anyajegyszűrő Központ Endokrinközpont Cukorbetegközpont Életmód Orvosi Központ Budai Allergiaközpont Kardioközpont Trombózisközpont Budapesti Fül-orr-gégeközpont Dermatica Budapesti Gyermekgyógyászati Központ Budapesti Tüdőközpont jóAlvás központ Sportorvosi Központ Nőgyógyászati központ Ultrahangközpont Prevenciós szűrőközpont Speedmedical Fájdalomközpont Immun Központ Egészségmagazin Egészségáruda Prima Medica Egészségklaszter