+36 70 409 2934
Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16.

Menedzserszűrések, egészségszűrések

Menedzserszűrés-egyéni szűrés

Napjainkban egyre több időt töltünk munkahelyeinken munkával. A feszített munkatempó, a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, a tartós stressz meghatározza mindennapjainkat. A civilizációs betegségek kialakulásának esélye megnőtt.

Az egészségmegőrzés és egészségvédelem korunk legfontosabb feladata. Az elmúlt három évtizedben drámai mértékben romlott egészségi állapotunk. A hazai és nemzetközi kutatások, tapasztalatok azt mutatják, hogy a betegségek kialakulásában 50-60%-ban a helytelen életmód a fő ok. Nagyon sok betegség idejében felismerve, gyógyítható, kezelhető.

A testi-lelki egészség megőrzése, komplex új szemléletű szűrési módszerek alkalmazását igényli.

A szűrés célja: megfelelő vizsgálatokkal feltárjuk a betegségekre utaló figyelmeztető jeleket, ha szükséges életvezetési tanácsokkal látjuk el a munkavállalókat, vezetőket.

Szűrőcsomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy az azokon való részvétel, minél kevesebb munkaidő kiesést okozzon, egy helyen történjen, és nem utolsó sorban orvos szakmai szempontból is hiteles vizsgálatokról szóljon.

Kiemelt figyelmet szentelünk a nemzetközi kutatási eredményeknek, az új vizsgálati módszereknek, amelyeket adaptáljuk a szűrési programjainkba.

Választható szűrőcsomagjaink közül kiemeljük az életmód orvosi szűrőcsomagunkat. Az Életmód Orvosi Központ szakmai hátterével Önnek komplex, munkatermelékenység növelését előmozdító életmód orvosi programot tudunk kínálni.

Életmód Orvosi csomag

  • egyéni életmód orvosi felmérés – orvosi, gyógytornászi, dietetikusi és mentálhigiénés állapotfelmérés, betegség-kockázati térkép elkészítése
  • egyéni egészségterv összeállítása – mozgás, táplálkozás, stressz-menedzsment, szükség esetén orvosi kivizsgálás-kezelések
  • vállalati szintű egészségterv összeállítása – mozgás, táplálkozás, ergonómia, stressz-menedzsment célokkal, eszközökkel, ellenőrző pontokkal
  • vállalati szintű egészség-program kivitelezése – munkahelyi mozgás, munkahelyi étkezés, mental coaching

 

Szeretnék ajánlatot kérni menedzserszűrésre!
Kattintson a gombra:

egészség-
biztosítás

Prima Medica egészségcsoport
Anyajegyszűrő Központ Endokrinközpont Cukorbetegközpont Életmód Orvosi Központ Budai Allergiaközpont Kardioközpont Trombózisközpont Budapesti Fül-orr-gégeközpont Dermatica Budapesti Gyermekgyógyászati Központ Budapesti Tüdőközpont jóAlvás központ Sportorvosi Központ Nőgyógyászati központ Ultrahangközpont Prevenciós szűrőközpont Speedmedical Fájdalomközpont Immun Központ Egészségmagazin Egészségáruda Prima Medica Egészségklaszter