+36 70 409 2934
Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16.

Munkakörnyezet felmérése

Munkakörnyezet kóroki tényezőinek felmérése

A munkakörnyezet kóroki tényezők felmérésének célja, hogy a foglalkozás-egészségügyi szolgálat a munkáltató felelősségének érintetlenül hagyásával közreműködjön az egészséges munkakörnyezet kialakításában, az egészségkárosodások megelőzésében.

Munkahigiénés vizsgálat

A munkakörnyezetben lévő kóroki (fizikai, kémiai, biológiai, ergonómiai, pszichoszociális) tényezők feltárására, szintjének, továbbá a végzett munkából és a munkakörnyezet hatásaiból adódó megterhelés mennyiségi meghatározása, továbbá olyan műszeres. vagy biológiai expozíciós mutatók vizsgálata  amelyek eredményeként, javaslat tehető a munkából és munkakörnyezetből származó egészségkárosító kockázatok kezelésére, csökkentésére

Munkahelyi (üzem) higiénés vizsgálata

A tevékenység gyakorlására szolgáló helyen az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos körülmények tárgyi illetve az ezzel kapcsolatos követelmények meglétének ellenőrzése, amely helyszíni bejárás keretében valósul meg. A bejárásról jegyzőkönyv készül a munkáltató, és a foglalkozás-egészségügyi szolgálat részére, amely tartalmazza az ellenőrzés, felmérés eredményét, az intézkedési javaslatokat.

Mindkét vizsgálat alapfeltétele a kockázatértékelési dokumentum megléte, és annak munkavédelmi, munka-egészségügyi feladatainak elvégzése, és írásos dokumentálása.

 

Szeretnék ajánlatot kérni munkakörnyezet kóroki tényezőinek felmérésére!
Kattintson a gombra:

egészség-
biztosítás

Prima Medica egészségcsoport
Anyajegyszűrő Központ Endokrinközpont Cukorbetegközpont Életmód Orvosi Központ Budai Allergiaközpont Kardioközpont Trombózisközpont Budapesti Fül-orr-gégeközpont Dermatica Budapesti Gyermekgyógyászati Központ Budapesti Tüdőközpont jóAlvás központ Sportorvosi Központ Nőgyógyászati központ Ultrahangközpont Prevenciós szűrőközpont Speedmedical Fájdalomközpont Immun Központ Egészségmagazin Egészségáruda Prima Medica Egészségklaszter