+36 70 409 2934
Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16.

Életmód orvosi felmérések

Az életmód orvoslás felmérés célja a személyes egészségügyi kockázatok felmérése, mely lehetőséget teremt a betegségek kialakulási kockázatainak jövőbeli csökkentésére, valamint a már kialakult betegségek tartós kezelésére, akár visszafordítására is.

Az életmód orvosi felmérés részei:

  1. egészségügyi anamnézisre vonatkozó adatfelvétel,
  2. a meghatározott egészségügyi szűrővizsgálatok
  3. fittségi felmérés
  4. az adott egészségi állapot pontos megismerése
  5. gyógyszeres illetve más orvosi, egészségügyi kezelésekre vonatkozó kérdések megválaszolása

Az életmód orvoslásnál a páciens aktív résztvevője a változásnak és vállalja, hogy akár jelentős változásokat is véghezvisz az életmódjában, amelyekért ő maga felel. A cél érdekében alkalmazható mozgásterápia, táplálkozás-terápia, stressz-menedzsment, relaxációs terápiák, életvitel terápia, káros szenvedélyekről való leszoktatás mind a páciens érdekeit szolgálva lesz összeállítva.

A legújabb kutatásokat és a nemzetközi tapasztalatokat alapul véve, egy igen hatékony program állítható össze, amely a civilizációs betegségekre megfelelő választ tud nyújtani, ezzel elkerülve a korai halálozást és vagy a magas életminőség romlást az idő előrehaladtával.

Szeretnék ajánlatot kérni életmód orvosi felmérésre!
Kattintson a gombra:

egészség-
biztosítás

Prima Medica egészségcsoport
Anyajegyszűrő Központ Endokrinközpont Cukorbetegközpont Életmód Orvosi Központ Budai Allergiaközpont Kardioközpont Trombózisközpont Budapesti Fül-orr-gégeközpont Dermatica Budapesti Gyermekgyógyászati Központ Budapesti Tüdőközpont jóAlvás központ Sportorvosi Központ Nőgyógyászati központ Ultrahangközpont Prevenciós szűrőközpont Speedmedical Fájdalomközpont Immun Központ Egészségmagazin Egészségáruda Prima Medica Egészségklaszter