+36 70 409 2934
Budapest, II. ker., Lövőház u. 1-5., I Budapest, I. ker., Ostrom u. 16.

Küldetésünk

A XXI. századra jellemző új munkakörök, technológiák a velük járó kockázatok és megterhelések új kihívások elé állítják az orvostudományt. Megnőtt a jelentősége a minőségi, szakmai prevenciónak mind a foglalkozás-egészségügy, mind pedig a szűrések tekintetében.

Vállalati-egészség Központunk elkötelezett szándéka, hogy a modern kori elvárásoknak megfelelően tájékoztassa és az új vizsgálati, szakmai módszereit alkalmazza közvetlenül a munkavállalók közvetett módon pedig a munkáltatók irányába. 

A foglalkozás-egészségügyi alapellátás szükségességét a munkáltatók számára Magyarországon több, jelenleg is érvényben lévő rendelet, jogszabály írja elő. 1995 óta a gazdasági, ipari szolgáltatási technikai fejlődésnek köszönhetően hazánkban is megjelentek az új technológiák és munkakörök. Ezzel egyidejűleg megjelentek a munkakörökkel járó kockázatok, megterhelések melyek a XXI. századi munkavállalóit is érintik.

Ezen tényezők figyelembevételével szükségessé vált átgondolni és megalkotni a modern, egyedi, újragondolt foglalkozás-egészségügyi rendszert és azok szolgáltatásait.

A törvényileg előírt egészségkockázatok kezelésén túl, kínálunk különböző egészségmegőrző programokat, szűréseket, életmód orvosi programokat valamint az adómentesen igénybe vehető egészségbiztosítási szolgáltatásunkat.

Kiemelt minőségi szolgáltatásunkat szakmailag magasan képzett orvosokkal, nővérekkel és országos hálózattal látjuk biztosítottnak.

egészség-
biztosítás

Prima Medica egészségcsoport
Anyajegyszűrő Központ Endokrinközpont Cukorbetegközpont Életmód Orvosi Központ Budai Allergiaközpont Kardioközpont Trombózisközpont Budapesti Fül-orr-gégeközpont Dermatica Budapesti Gyermekgyógyászati Központ Budapesti Tüdőközpont jóAlvás központ Sportorvosi Központ Nőgyógyászati központ Ultrahangközpont Prevenciós szűrőközpont Speedmedical Fájdalomközpont Immun Központ Egészségmagazin Egészségáruda Prima Medica Egészségklaszter